понеделник, 27 август 2012 г.

Kартингa става все по-популярен

картинг
КАРТИНГ

Днес  картингa  става все по-популярен . Това е, защото на вълнуващо и уникално преживяване предлага на хора от всички възрасти, което го прави идеално решение за организиране на рожденни дни, ергенски или момински тържества, партита младежки познати и дори корпоративни събития.


В сравнение с традиционните партии, това включва издръжливост, отборен дух и лидерски умения, тъй като спомага екип упражнение. Все пак, не верига отида картинг изисква шофьорска книжка? Безопасно ли е за малки деца? Какво възрастта на децата е позволено да управлява отидете картовете?

По принцип, картинг не изисква свидетелство за управление на моторно превозно средство. Ето защо, дори малки деца могат да я карам. Минималната възраст за водачите Иди картинг е на осем години. Напротив, има някои картинг места, които настояват за минимална възраст от 16. Така че преди да резервирате за младши страни картинг, не забравяйте да провери тази информация на управителя мястото.

Да, верига картинг е безопасна за малки деца. Това е така, защото мястото на посредник ще направи някои брифинг за безопасност преди да оставят децата шофиране отидете картовете. По време на кратък брифинг, водещият ще обясня за движещите техники и предпазни мерки за безопасност. Те също така ще се гарантира, че се предоставят каски и гащеризони.

Като алтернатива, може също така да резервирате за други съоръжения, като Laser Tag игри. На Cannon Raceway, например, има специален пакет за младши картинг, Laser Tag игри и комбинация от двете, за най-малко от десет деца за около два часа. Този пакет включва покани, определени стаи страни, страни чанти, детски парти бюфет и неограничен безплатен скуош.

Възрастни страни

Това място също е идеален за възрастни лица, като елен или кокоши страни, студент / младежки партии познати и корпоративни събития. С възрастни, картинг писти и игри Laser Tag всичко под един покрив, това е наистина най-доброто място, за да получите вашето парти.

Когато търсите най-добрите картинг място, е силно препоръчително да се намери този, който се намира в непосредствена близост до голям град или град, което си опит верига картинг момент да си спомня. Ако е възможно, се търси място, че е готов да ви помогне с всички ваши нужди. Така че, за уникален празник със семейството си, приятели и колеги, защо не изберете картинг страна за следващия си специално събитие?

Cannon Raceway е единственият закрит картинг съединение в Уест Мидландс, които предлагат последната еволюция на картовете, с участието на 270cc двигатели. Посетете сайта им днес, за да се възползват от техните възрастни песни картинг състезание, картинг пакети страни, и други удобства.

Няма коментари:

Публикуване на коментар